top of page
Search

Δόθηκε σήμερα η κυκλοφορία του τμήματος 24ης ΕΠ.Οδου Ναυπάκτου - Πλατάνου...






Ο χρήστης Γιώργος Πολύχρονος Τ.Κ. Πλατάνου βρίσκεται στην τοποθεσία Κάτω Πλάτανος Ορεινή Ναυπακτία Αιτωλοακαρνανία.

3 . · 6

Δόθηκε σήμερα η κυκλοφορία του τμήματος 24ης ΕΠ.Οδού Ναυπάκτου- Πλατάνου-Ψιλού Σταυρού στο τμήμα του 9 Κάτω Πλατάνου (Βονώρτα) που είχε διακοπεί για 9 μήνες λόγω εργασιών αποκατάστασης της κατολίσθησης.

Περιληπτικά αναφέρω για την ενημέρωση ότι πρόκειται για μεγάλο έργο με την κατασκευή ενισχυμένων τοιχίων θεμελιωμένα σε 170 γεωτρήσεις 12 μέτρων βάθος και ενός μέτρου διατομής με βαρύ οπλισμό σιδήρου και μπετού, υπόγεια στραγγιστήρια υδάτων και υπόβαση με πετρώδης υλικό όπως και γεώπανο με γεώπλεγμα στρωμένο κάτω από τη τελική στρώση του 3Α.

Απομένουν ακόμα για την άνοιξη η κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου με κράσπεδα και μικρά τοιχία αντιστήριξης καθώς και η επίστρωση ασφάλτου άνω των 300μέτρων όπως και προστατευτικές μπάρες ασφαλείας.

Η πίστωση ανήλθε το ποσό των 1.800.000€ με την μελέτη από την χρηματοδότηση της Π.Δ.Ε με διαδικασίες επείγουσες.

Είναι γεγονός ότι εκφράζουμε την ικανοποίηση μας προς τον περιφερειάρχη, τον αντιπεριφερειάρχη έργων, την προϊσταμένη με τους συνεργάτες της διεύθυνσης τεχνικών έργων Π.Ε Αιτωλ. καθώς και στην ανάδοχο τεχνική εταιρεία (Σακελλάρης-Λιάρος ) για την υποδειγματική κατασκευή.

Επείγον θεωρείται και η συντήρηση της αναφερόμενης οδού κατά τμήματα από Χάνι Λόη και άνω.

Είμαστε ευγνώμωνες με την ευχή μας να μην

προκύψουν άλλες τέτοιες μεγάλες ζημιές στο οδικό δίκτυο από τα έντονα φαινόμενα της εποχής μας.


88 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page